Communicatie en Organisatie

 

Wij verzorgen communicatiecampagnes in de klassieke- en in de nieuwe media. Een greep uit de concepten die wij aanbieden: interne en externe communicatiemiddelen, tekstproducties, projectmanagement, organisatie van evenementen en festiviteiten en vertegenwoordiging van uw merk/product. Onze cliënten zitten in alle takken van business; kleine zelfstandigen, grote corporaties, de overheid en non-profit organisaties. Onze werkwijze is dan ook net als bij onze producten: maatwerk, afgestemd op de behoefte van de klant.

PR-strategieconcepten
Een voorbeeld van hoe een PR-concept tot stand komt: Het begint met een uitgebreid gesprek met de klant. Wij nemen kennis van het te promoten product of dienst. Daarna start de research naar de markt, om zo doelgroepen te definiëren en de doelstellingen te bepalen. De volgende stap is de kern van ons product: een strategisch plan met een gedetailleerde planning, waarna de uitvoering volgt. Hierbij is het voor ons van belang de bestaande interne en externe kanalen optimaal te benutten. Extern door de publieke opinie te beïnvloeden en het genereren van (gratis) publiciteit, bijvoorbeeld door de inzet van persberichten en het organiseren van evenementen. Intern worden middelen ingezet om uw team te informeren en te motiveren om samen een succes te maken van het concept. Met een goed uitgedachte campagne kan zelfs met een relatief klein budget een succesvol resultaat behaald worden. PR op maat en een effectieve toepassing, daar staan we voor.

U bent altijd welkom om met ons van gedachten te wisselen.

Andere diensten
Een beeld schetsend van de verdere communicatiediensten: het ontwerpen en het inzetten van uw promotiemateriaal zoals het maken van een brochure over uw diensten/producten, het begeleiden van het drukwerkproces, het up-to-date houden van uw social-mediakanaal, organiseren van kleine of grote evenementen, bewerken van foto's, schrijven en componeren van jaarverslagen, afnemen van interviews, schrijven van artikelen, en (her)ontwerp van de huisstijl zoals bv. logo en briefpapier. Door onze contacten met ondernemers uit andere segmenten kunt u het hele pr- en communicatieproces tijdelijk uit handen geven.

Voor vragen kunt u een email sturen naar info@menmconcepten.nl